0Shares

HiPP, një ndër kompanitë më të njohura për produktet organike kushtuar fëmijëve ka organizuar lojën më të re shpërblyese . Si gjithmonë me ide kreative dhe interesante edhe kjo lojë do të ketë në qendër të vëmendjes fëmijët e vegjël.

Si mund të merrni pjesë?

Dërgoni një foto sipas motos së lojës “Jam një peshk i vogël”. Me këtë lojë kreativiteti nuk ka kufi kështu që fëmijës mund t’i bëni fotografi duke u pastruar dhe të përdorni sa më shumë elemente interesante. Për pjesëmarrës/e lejohet vetëm një fotografi.

Fotografinë si dhe të dhënat si: emri, mbiemri, numri i telefonit, emri i foshnjës si dhe data e lindjes, i dërgoni në: luaj@hipp-kosovo.com.
Me pjesëmarrjen tuaj automatikisht i pranoni rregullat e lojës, që do të thotë se HiPP ka të drejtë ta publikojë fotografinë për pjesëmarrje në lojë, emrin dhe mbiemrin tuaj si dhe të foshnjës dhe fotografinë e marrjes se shpërblimit në rast se përzgjidheni fitues.

Në lojë nuk pranohen foto-kolazhet, ndërsa votimet me “autolike” nuk lejohen dhe secili rast i verifikuar do të përjashtohet nga loja.

Deri kur keni kohë?

Afati i fundit për pranimin e fotografive është 22 maj 2018. Rekomandohet ta dërgoni aplikimin tuaj së bashku me fotografinë para kësaj date në rast se të dhënat nuk janë të plota apo paraqiten probleme të tjera teknike.

Përzgjedhja e fituesve

Më 23 Maj 2018 të gjitha fotografitë e pranuara në lojë publikohen në faqen zyrtare të HiPP në Facebook dhe votimi hapet. Votimi mbaron më 5 qershor 2018 në ora 10:00 kur edhe shpallen fituesit.

Do të përzgjidhen dy fitues , fotografia me më së shumti pëlqime dhe një fotografi e përzgjedhur nga redaksia e HiPP.

Shpërblimi

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)