Ish-Ministri i Brendshëm dhe Punëve të Jashtme Ljubomir Frçkovski është propozimi i ri i Qeverisë për ambasadori i Maqedonisë në Uashington.

Tani prite përgjigje nga Shtetet e Bashkuara, njofton “Nezavisen”.

Maqedonia nuk ka pasur ambasador në Uashington për më shumë se tre vjet, pasi skadoi mandati i ambasadorit të fundit Vasko Naumovski./Telegrafi/