Linda Premium Residence po merr jetë në zemër të Prishtinës.

Dhe, pikërisht në këtë zonë, në Prishtinën e Re, mund t’i vini bazat për një jetë të sigurt.

Linda Premium Residence nga Al Trade Center ofron të gjitha kushtet bashkëkohore për një jetë komode, të qetë dhe të sigurtë në kryeqytetin tonë.

Buzë rrugës A që lidhet me rrugën B dhe me qendrën e kryeqytetit, ju do të gjeni të gjitha që ju duhet për gjenerata të tëra, mbi të gjitha një jetë të sigurtë.

Secila banesë do të jetë e pajisur me sistemin Smart Home, që garanton sigurinë në secilin çast për vendbanimin tuaj. Me këtë sistem ju keni kontroll 24 orë mbi shtëpinë tuaj, duke i shikuar kamerat, të kontrolloni temperaturat, televizorin etj. 

Ndërkaq, e njëjta vlen edhe për parkingjet, që do të jenë të siguruara me parkingje të jashtme dhe nëntokësore.

Në Linda Premium Residence i gjeni të gjitha që e bëjnë atë absolutisht kompleksin më të sofistikuar me standarde botërore.

Në Linda Premium Residence pos tjerash po realizohen:

– Sistem të plotë menaxhimi, mirëmbajtjeje me shtëpiak të dedikuar.

– Kopsht për fëmijë.

– Supermarket dhe restaurant.

– Mjeku i lagjes dhe barnatore.

– Qendër fitnesi me SPA, pishinë të mbyllur dhe sauna.

– Ambiente për rekreacion të banorëve dhe hapësira të dedikuara për komunitetin.

– Parking të jashtëm dhe nëntokësor.

Prishtina e Re vërtet po jetësohet me hapa të shpejtë dhe të sigurt, e do të jetë krenaria jo vetëm e kryeqytetit, por e gjithë vendit. Bëhuni pjesë e krenarisë.

Tashmë banesat janë duke u shitur dhe nëse dëshironi të jeni pjesë e Linda Premium Residence konfirmoni:

Për t’i blerë banesat dhe lokalet afariste e për më shumë informata kontaktoni në:

080077770 (pa pagesë) dhe +38649777127, +38649216530
info@altradecenter.com
altradecenter.com

Artikull i Sponsoruar