Lesna Mall po shndërrohet në një prej hapësirave më atraktive të shopingut.

Me lokacion në Fushë Kosovë, kjo qendër ka një hapësirë tejet të mirë për secilën veprimtari biznesor.

Lesna Mall pa dyshim se i përmbush të gjitha standardet evropiane për një qendër shopingu.

Mundësia e të bërit shoping në këtë qendër nuk ka ataktuar vetëm fanatikët e shopingut, por edhe brende të njohura e sipërmarrës të rinj që të shfrytëzojnë lokalet për të bërë biznes.

Një veçanti do të jetë prezenca e top brendeve të enterierit shtëpiak, që kanë zgjedhur Lesna Mallin.

Brenda si Lesnina, Jumbo, Natuzzi tashmë kanë vendosur që në Lesna Mall të ofrojnë më të rejat e linjave të tyre, ndërsa kjo është një arsye më shumë për bizneset e reja që të shfrytëzojnë hapësirën e Lesna Mall.

Lokalet në Lesna Mall po sigurohen me ritme të shpejta dhe për t’u bërë pjesë e kësaj qendre tregtare kontaktoni në: +38345977077
E-mail: rd.lesnamobilje@gmail.com. /Telegrafi/

Artikull i sponsoruar