Ka filluar punën qendra më e re tregtare, Lesna Mall.

Kjo qendër tregtare me hapësirë prej mbi 20 mijë metra katror, ka ambient të përshtatshëm për secilin biznes.

Infrastruktura e kësaj qendre është moderne dhe e përshtatshme për nevojat e tregut, duke i plotëzuar të gjitha standardat.

Hapësira ideale për bizneset e bën këtë qendër tejet atraktive.

Një mundësi e re jo vetëm për bizneset, por edhe për klientët që të gjejnë më të mirën për shtëpinë dhe rregullimin e shtëpive, duke ditur që kjo hapësirë do të ketë prezencën e top brendeve të dedikuara për enterierin shtëpiak.

Ndërkaq, kjo qendër ka edhe parking të mjaftueshëm për të gjithë vizitorët.

Tashmë shumë brende të njohura kanë zbarkuar në Lesna Mall, siç janë Lesnina, Jumbo dhe Natuzzi.

Për të siguruar vendin tuaj në Lesna Mall kontaktoni:

Tel: +38345977077

E-mail: rd.lesnamobilje@gmail.com

/Telegrafi/