Hidhet poshtë mundësia, që Defender të ketë edhe pjesën për bartjen e mallrave

Kur u bë e ditur se Land Rover Defender do të rikthehet pas tri vitesh, të gjithë e mirëpritën, derisa prezantimi në Frankfurt Motor Show ishte shumë i kënaqshëm, transmeton Telegrafi.

Makina SUV për terrene të vështira, ishte thënë se do të lansohet edhe në versionin pickup, por këto plane janë hedhur poshtë.

“Ishte planifikuar që të prodhohej, si një kabinë për dy persona dhe me shumë hapësirë për mallra, por kjo do ishte e pa pëlqyeshme” ka thënë një burim i afërt me Land Rover.

Në këtë formë, Defender me hapësirë për lënien e mallrave, nuk do plotësonte kushtet për të cilat është krijuar, andaj edhe nuk do të prodhohet.

Të gjithë ata që do e donin një makinë të tillë, X-Tomi Design e ka dizajnuar se si do të dukej dhe mund të thuhet se ka pamje shumë të mirë. /Telegrafi/