Nëse dëshironi ta ngazëlleni dikë me një dhuratë të këtillë origjinale, ju propozojmë që ta “paketoni” në mënyrën sa më simpatike dhe kështu do të arrini efektin.

Kur shkojmë në dasmë apo në ditëlindje, shpesh kemi dilema se çfarë të blejmë, andaj më shumë vendosim për dhuratë në para.

Mirëpo, nëse dëshironi që ta ngazëlleni dikë me këtë dhuratë origjinale, ju propozojmë që ta “paketoni” në mënyrë simbolike dhe kështu të përmirësoni gjërat, transmeton Telegrafi.

Kemi gjetur idenë se si në mënyrë të thjeshtë të paketoni paratë në formë fluture!

Krahas kësaj, vetë e bëni edhe urimin të cilit i shtoni zbukurime në ngjyrë kartëmonedhe, dhe do ta entuziazmoni personin të cilit ia keni dedikuar paratë!

Shikoni në video instruksionet e hollësishme:

/Telegrafi/