Samiti i fundit i Bashkimit Evropian dhe mosdhënia e datës për liberalizimin e vizave për Kosovën dhe statusit të kandidatit për Shqipërinë e Maqedoninë e Veriut do të jenë temat e diskutimit të radhës në #TelegrafiSpace.

Pse nuk ka liberalizim të vizave për Kosovën e pse nuk pati vendim pozitiv për Shqipërinë e Maqedoninë e Veriut?

Cila është situata në Ballkan me çmime të konsumit ditor e derivateve të naftës?

A ka turizëm e pushime në kohë rritjesh së çmimeve?

Për këto e më shume sot në #TelegrafiSpace

Muhamet Hajrullahu – Telegrafi, Kosovë

Venhar Ramadani – Telegrafi, Maqedoni e Veriut.

Klaudjo Jonuzaj – Telegrafi, Shqipëri

Diskutimi do të fillojë në ora 10:30 në Twitter te Telegrafi.com