Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, në Kuvendin e Kosovës ka treguar anëtarët që janë propozuar për Komisionin për Dhënien e Provimit të Jurisprudencës.

Gjatë seancës së Kuvendit të Kosovës Haxhiu tha se kanë dërguar interpretime në Agjencinë Kundër Korrupsion për dy anëtarë.

Sipas Haxhiut, këta janë emrat e propozuar: Albert Zogaj, Drita Rexhaj,Valbona Dishaj-Haxhosaj, Afrim Shala, Zenel Leku, Edijesa Zahiri, Halide Reka, Bajram Miftari, Hajriz Hoti dhe Nenad Lazic.

“Këto janë propozimet tona për shkak që shumë kandidatë po presin ju ftoj që ta mbështesni këtë”, tha ministrja Haxhiu. /Telegrafi/