Këtë të shtunë me datë 11 korrik, në ora 17:00, ju mirëpresim në takimin e radhës në klubin e leximit në Librarinë Dukagjini.

Sikurse edhe herëve të tjera, edhe këtë javë e kemi përzgjedhur një titull për ta diskutuar me adhuruesit e leximit. Libri i cili është zgjedhur në bashkëpunim me lexuesit në grupin që mund ta gjeni në rrjetin social Facebook të emërtuar “Dukagjini Book Club”, është “Serotonina” nga autori i njohur Michel Houellebecq.

“Serotonina”, me magjinë e saj të papërsëritshme, mes ironisë thukëse dhe trishtimit të fshehur pas saj, është një vaj për jetën e vërtetë që po venitet relievit mahnitës të Francës. Houellebecq është zëri i qartë francez, që bën shpjegimin tronditës për Evropën sot, por edhe të botës ku po jetojmë. Si përherë, edhe me këtë vepër, “profeti ogurzi” e parashikoi lëvizjen e “jelekëve të verdhë” disa javë përpara se ajo të shpërthente, siç ka ndodhur deri tani me veprat e tij.

Libraria Dukagjini ju ofron mundësinë ta bleni me 25% zbritje librin “Serotonina” nëse jeni të anëtarësuar në klubin e leximit.

Anëtarësimin në klubin e leximit mund ta bëni duke KLIKUAR NË KËTË LINK.

Ndërsa, për ta konfirmuar ardhjen në këtë takim ju duhet të KLIKONI NË KËTË LINK.

Së bashku me shkrimtarin dhe udhëheqësin e klubit të leximit, Azem Deliu, keni mundësinë të mësoni, diskutoni për librin Serotonina.

Ju mirëpresim në Librarinë Dukagjini!