LAJMI I FUNDIT:

Klienti e zbulon trukun se si të merrni 20% zbritje në KFC Kosova

Klienti e zbulon trukun se si të merrni 20% zbritje në KFC Kosova

Të gjithë jemi dëshmitarë se KFC i bën ushqimet më të shijshme dhe pa rezistueshme.

Sidoqoftë, përderisa KFC mund të jetë vendi jonë i preferuar për të ngrënë, kush nuk do të donte një zbritje prej 20% në porosinë e vet?

Fatmirësisht, një klient i KFC Kosova ka zbuluar trukun e fshehtë se si gjithsecili mund të përfitojë pikërisht 20% zbritje në porosinë e vet.

Duke shfletuar në faqen e Facebook-ut të KFC Kosova, klienti ka hasur në një fotografi të postuar ku rastësisht e ka vërejtur një “promo code” të fshehur në koment dhe me atë kod ka përfituar zbritje prej 20% në porosinë e vet.

Siç merr vesh Telegrafi, ky truk mund të aplikohet nga gjithsecili dhe është një prej zbritjeve më kreative që kanë ndodhur në vendin tonë.

Promo kodi do të vlejë dy ditë (të enjten dhe premten), ndërkaq nuk vlen në ofertat dhe çmimet promocionale.


Artikull i sponzorizuar