Kur më mirë se në verë mund të eksperimentosh me flokët, dhe kush më mirë se Kim Kardashian mund ta bëjë diçka të tillë?

37- vjeçarja ka shijuar mbrëmë një dalje me të ëmën Kris Jenner, në tapetin e kuq të “MTV movie and Tv Awards”.

Ama ajo që na bëri përshtypje kësaj here nuk ishte as veshja dhe saj vendi ku shkuan, por flokët me gërsheta të Kim.

Flokët e yllit të “Keeping up with the Kardashians” ngjajnë si zgjedhja peërfekte e këtij sezoni, duke mos lënë mënjanë faktin që Kim- it i shkojnë aq shumë.

Nëse deri më tani kemi pritur ndryshimet që 37- vjeçarja Kim bën me pamjen e saj, ndoshta sot për herë të parë na vjen t’i kërkojmë të mos ndryshojë më pamje.

Të paktën për ca kohë të qëndrojë kështu, pasi gërshetat duken sikur janë “shpikur” për të!