Kia Niro EV i ri është jashtëzakonisht praktik me shumë hapësirë, ideale për familjet me hapësirë ​​të madhe bagazhi dhe shumë hapësirë ​​në ulëset e pasme.

Me kualitet shumë të lartë, ju nuk keni nevojë as të shqetësoheni për motorin e kësaj vetura, pasi, zgjatë deri në 400 mijë kilometra.

Kia Niro EV është e qetë edhe nëpër qytet, siç do të prisnit, e ndihmuar nga shtimi i aftësisë së drejtimit me një pedale nëse përdorni frenimin më të fortë të frenimit rigjenerues.

Në mesin e vlerësimeve të modeleve të elektrizuar, Kia Niro EV tërësisht i ri sapo ka fituar një çmim prestigjioz Golden Steering Wheel Award, ndërsa Sportage Plug-in Hybrid ka zënë vendin e dytë në kategorinë ‘Compact SUV’ dhe EV6 GT është i dyti në kategorinë ‘Mid-size and Luxury’.

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Facebook: Kia Kosova

E-mail: agskosovo@gmail.com

Nr.tel: 045 121 014