LAJMI I FUNDIT:

KFC Kosova me ‘delivery’ falas në këto qytete!

KFC Kosova me ‘delivery’ falas në këto qytete!

KFC Kosova për të gjithë konsumatorët e vet të Prishtinës, Fushë Kosovës, Ferizajt dhe Pejës është duke ofruar falas shërbimin e ‘delivery’.

Porositë online mund të bëhen përmes aplikacionit për iOS, Android apo edhe përmes web-it: delivery.kfckosova.com.

Vlen të ceket se orari për Delivery është nga ora 10:00 deri në ora 21:00.

Artikull i sponzorizuar