Iluzionet optike i kanë tërhequr gjithmonë njerëzit.

Ndonjëherë duhet përpjekje dhe aftësi të caktuara për t’i krijuar ato, dhe nganjëherë ato lindin mjaft spontanisht, por ato janë njësoj konfuze.

Ekipi në Reddit rregullisht ndan foto që në shikim të parë duket sikur diçka e pazakontë, por këto janë të veçanta, përcjell Telegrafi.

Dhe këto foto janë prova më e mirë se perceptimi shpesh mund të na mashtrojë. /Telegrafi/

This building looks its just one wall of windows from r/confusing_perspective

Is it the wall or the truck’s container? from r/confusing_perspective

He has beautiful legs from r/pics

No broken legs i know of from r/CrappyDesign

My beagle doubled in length overnight! from r/confusing_perspective

My little guy is growing up too fast! from r/confusing_perspective