Ndërsa disa qen kërkojnë strehim nga nxehtësia e verës në hijen e trashë, Mayo dhe Olive kënaqen duke shijuar gëzimet e verës.

Dy gropë dema të lezetshëm u shtrinë mbi beton dhe vendosën të bëjnë banja dielli barqet e tyre.

Ata u shtrinë në shpinë dhe u relaksuan aq shumë sa u dremitën.

Pronarja e tyre Jenny Walker e filmoi këtë skenë dhe e shpërndau në TikTok, ku mblodhi më shumë se shtatë milionë shikime. /Telegrafi/

@jennywalker_ These two and their sunbathing.. #pittiesoftiktok #olive&mayo #fyp #summervibes ♬ Funny Song – Cavendish Music