Situata të pakëndshme ndodhin shpesh kur jeni me fëmijë në shtëpi, kështu i ka ndodhur edhe një nëne e cila për pak sa nuk “vdiq nga turpi”, kur bija e saj transmetoi padashje live në Instagram momentin kur ajo po bënte dush.

“I dhashë fëmijës tim telefonin mobil që të luaj derisa po bëja dush. I lëshova një lojë që shpesh e luan”, ka shpjeguar përdoruesja @bri.anna89 në TikTok, transmeton Telegrafi.

“Gjithçka çfarë di ishte që më trokiti në derë duke kërkuar ta ndihmojë të rregulloj diçka. Natyrisht, i thash të futet brenda. Më afroi telefonin sa isha nën dush. E kuptova që po transmetonte gjithçka live në Instagram”, ka shtuar ajo.

E videoja e saj ka marrë 28 mijë pëlqime dhe mbi 700 komente – e një prej tyre ishte “Urime, ke fituar”.

Natyrisht se ajo menjëherë e kishte shlyer videon, me qëllim që të mos zhgënjehet edhe më shumë me veten dhe pakujdesinë. /Telegrafi/