Ngjyra juaj e preferuar thotë shumë më shumë për ju sesa mund të imagjinonit. Cila është e preferuara juaj?

E kuqja: Kjo ngjyrë është shumë tërheqëse. E kuqja është ngjyra e fuqisë dhe udhëheqjes. Personi që e do atë është një lider në jetë, vlerëson lirinë dhe gjen lehtësisht një gjuhë të përbashkët me të tjerët.

Portokalli: Kjo ngjyrë e ngrohtë simbolizon diellin, festimin dhe rilindjen. Shkencëtarët kanë vërejtur se ngjyra portokalli është në gjendje të stimulojë aktivitetin mendor, dhe gjithashtu ndikon në mënyrë efektive në kujtesë dhe përqendrim. Dashamirët e portokallit zakonisht karakterizohen nga emocionaliteti, ëndërrimet dhe optimizmi.

E verdha: Kjo ngjyrë mbart një energji të fortë pozitive. Ata që pëlqejnë ngjyrën e verdhë janë zakonisht të gëzuar, të sigurt dhe të gatshëm për çdo kthesë, shkruan KP.

E gjelbra: Tonet e lehta të jeshiles shkaktojnë ngritje dhe gëzim emocional, ndërsa tonet e gjelbra të errëta qetësojnë sistemin nervor. Një person që e do ngjyrën e gjelbër është zakonisht i drejtë dhe me shkathtësi gjen kompromise.

Ngjyra e purpurt: Karakterizohet nga mençuria dhe pjekuria. Ajo është e dashur nga njerëzit melankolikë që jetojnë në botën e tyre.

E kaltra: Kjo ngjyrë konsiderohet të jetë një mjet i fuqishëm psikologjik. Zakonisht preferohet nga njerëz inteligjentë dhe të vendosur që vlerësojnë stabilitetin. Ata janë në gjendje të zgjidhin konfliktet falë aftësive diplomatike.

E murrme: Është një nga ngjyrat më të rehatshme. Kjo është kryesisht ngjyra e konservatorëve dhe mbështetësve të stabilitetit në jetë, dhe është më së shpeshti e pëlqyer nga njerëzit punëtorë dhe kokëfortë.

E bardha: Është ngjyrë e qetësisë, pastërtisë. Sidoqoftë, vlen të dozoni këtë hije në jetën tuaj. Bollëku i tepërt i ngjyrës së bardhë mund të çojë në ndarje psikologjike dhe apati.

E zeza: Ka një energji të fortë që mund të ndikojë në nënvetëdijen e një personi. Nuk shoqërohet gjithmonë me mendime të errëta dhe depresion. Zakonisht preferohet nga individë të mbyllur që pëlqejnë kontrollin dhe rregullin në gjithçka.

Rozë: Nëse kjo është ngjyra juaj e preferuar, atëherë keni shumë nevojë të pranoheni dhe të jeni të dashur pa kushte. Ju jeni një person i butë, i ndjeshëm dhe bujar, i ndjeshëm ndaj nevojave dhe dëshirave të njerëzve të tjerë.