Nëse do të rendisnit shenjat e zodiakut që duhet të shmangni takimet, ka shumë të ngjarë që Binjakët do të prinin listën.

Një ditë, ata bëjnë gjithçka për ty dhe tjetra, është sikur nuk ekziston. Realiteti është, takimet mund të jetë konfuze, pavarësisht nga shenja e zodiakut që ju intereson.

Për fat të mirë, astrologjia është këtu për të na dhënë një pasqyrë të asaj që dikush mund të mendojë. Përkundër asaj që disa mund të mendojnë, Binjakët janë shumë të aftë të bien dhe të qëndrojnë të dashuruar.

Të dini se sa kohë i duhet Binjakëve të dashurohet mund t’ju ​​ndihmojë të kuptoni më mirë këtë shenjë disi konfuze.

Kaq kohë i duhet një personi të shenjës së dashit të dashurohet Kaq kohë i duhet një personi të shenjës së dashit të dashurohet

“Binjakët shpesh njihen dhe shihen si një shenjë që e pëlqen argëtimin dhe dualiteti i tyre është i njohur”, tha astrologia Arriana Fox për Bustle. “Në qoftë se nuk jeni me fat sa të afroheni me një Binjak, shpesh nuk mund të shihni se çfarë ‘perle’ e vërtetë janë ata pasi janë të mirë në fshehjen e emocioneve”.

Për Binjakët, hapësira personale dhe liria janë jashtëzakonisht të rëndësishme. Siç tha astrologu Clarisse Monahan, ata kurrë nuk duan të jenë shumë të varur emocionalisht nga dikush. Edhe në një marrëdhënie, Binjakët do të përpiqen ende të kultivojnë interesat e tyre dhe të jetojnë jetën e tyre. Është e rëndësishme për ta të gjejnë një partner që ka një qasje të ngjashme me marrëdhëniet, gjë që nuk është gjithmonë e lehtë për tu gjetur.

Kaq kohë i duhet një personi të shenjës së demit të dashurohet Kaq kohë i duhet një personi të shenjës së demit të dashurohet

Binjakët janë gjithashtu shenja intelektuale të Ajrit që duhet të stimulohen vazhdimisht. Sapo diçka ose dikush të ndalojë së i magjepsuri, ata kalojnë tek gjëja tjetër e re dhe emocionuese. Si një shenjë e drejtuar nga Mërkuri, ata kanë një tendencë të mbivlerësojnë. Edhe nëse ata fillojnë të kenë ndjenja për dikë, ka një shans që ata të përpiqen t’i racionalizojnë ato ndjenja në vend që t’i eksplorojnë ato më tej. Për shkak të kësaj, Binjakët nuk dashurohen shpejt.

“Një Binjak i pjekur e di që ata janë të dashuruar kur e kuptojnë pas muajsh lidhje që ende nuk janë mërzitur nga partneri”, tha astrologu Brad Williams. “Ky mund të jetë një thjeshtim i tepërt, por merr thelbin e besimit në zemrën dhe mendjen e Binjakëve. Ata e dinë se janë akoma të ngazëllyer nga sfidat dhe stimulimi i partnerit të tyre. Në të njëjtën kohë, mund të duhet pak që Binjakët të kuptojnë se janë të dashuruar për shkak të përvojave të kaluara të të menduarit se ishin të dashuruar (shumë shpejt) vetëm që ajo të mbaronte aq shpejt sa filloi”.

Edhe pse Binjakëve u pëlqen të flirtojnë, argëtohen dhe takojnë njerëz të rinj, ata janë shumë të kujdesshëm se kujt i japin zemrën. Sipas Monahan, ata kanë instinkte të shkëlqyera për njerëzit dhe rrallë dashurohen pa u njohur më parë me personin. Shumë herë, dashuria vjen si një befasi e madhe për ta. /Telegrafi/