Lëvizja nëpër një rrugë të Londrës, nuk ia ka shkuar mirë një çiklisti që ka mbetur me lëndime të lehta.

Meqenëse nuk i durohej të priste dhe kaloi derisa ishte drita e kuqe ishte e ndezur, u përplas me dy shtylla, që ndodheshin para tij, transmeton Telegrafi.

Derisa shmangu shtyllën e semaforit, goditi atë të ndriçuesit të rrugë dhe ra në tokë.

Atë e kanë ndihmuar disa të pranishëm, derisa pamjet janë shpërndarë për të treguar veprimin e ngutshëm. /Telegrafi/