LAJMI I FUNDIT:

Ka një fushë plot me Porsche të braktisur në Kaliforni, cilën do të “shpëtonit” së pari?

Ka një fushë plot me Porsche të braktisur në Kaliforni, cilën do të “shpëtonit” së pari?

Pas vitesh që u injorua në mënyrë mjaft të gjithanshme nga koleksionistët, Porsche 928, makina që u përpoq dhe nuk arriti të zëvendësojë 911, tani është një klasik seriozisht i dëshirueshëm.

Reklama

Por siç duket nuk e ka vërejtur pronari i këtyre 928-ve të braktisur në Kaliforni, përcjell Telegrafi.

Ato u vunë re nga përdoruesi i Facebook, Steve Rhodes, ndërsa ai po vëzhgonte vendet për një shfaqje televizive pranë një gurore të vjetër në veri të Moorpark në Qarkun Ventura.

“Një nga miqtë e pronarit [të tokës] kërkoi të ruante disa makina. Dhe pothuajse kurrë nuk u kthye”, shpjegoi Rhodes në një postim.

Fotografitë e Rhodes tregojnë të paktën 13 Porsche 928, të cilat duke gjykuar nga pluhuri, “zbehja e bojës”, ata të gjithë kanë qenë atje për një kohë.

“Djaloshi është akoma aty që i zotëron, por duket se ka humbur interesin për t’i rregulluar ato”, thotë Rhodes. “Por më thanë se nuk do t’i shesë”. /Telegrafi/