LAJMI I FUNDIT:

Ka filluar shpërndarja e kontingjentit të parë të pakove ushqimore

Ka filluar shpërndarja e kontingjentit të parë të pakove ushqimore

Viva Fresh Store dhe Buçaj kanë filluar shpërndarjen e 5,000 pakove për 5,000 FAMILJE në nevojë me produkte më esenciale.

Gjatë shpërndarjes së kontingjentit të parë të ndihmave, “Kryqi i Kuq” ka identifikuar dhe përzgjedhur familjet me në nevojë në 5 komunat me të prekurat nga pandemia COVID-19; Klina, Vitia, Malisheva, Podujeva dhe Mitrovica. 

Shpërndarja do të vazhdojë edhe në komunat (vendet) tjera të mbetura, të cilat janë të përfshira në listën e ndihmave më pako ushqimore esenciale; miell, vaj, kryp etj…

Ju kujtojmë se ky DONACION në vlerë prej 110,000.00 euro i cili po dhurohet përmes pakove ushqimore, po realizohet përmes “Kryqit të Kuq”, në mënyrë që të sigurojmë një transparencë sa më të plotë, për të gjithë.

Po ashtu, është më rendësi të theksohet se përzgjedhja e  këtyre familjeve më në nevojë është duke u bërë nga “Kryqi i Kuq”.

Viva Fresh Store dhe Buçaj, në këto ditë të vështira, po mundohet që tu gjendet pranë familjeve më në nevojë!

Së BASHKU, ia DALIM!
VIVA FRESH STORE dhe BUÇAJ…

Artikull i sponzorizuar