Galeria Kombëtare e Kosovës ka njoftuar se kuratori i 16-të i Bienalit të fotografisë “Gjon Milit” është Joao Ribas.

Joao Ribas është shkrimtar dhe kurator që jeton në Porto, ndërsa ka ligjëruar artin në universitete të njohura të botës.

GKK fton artistët të cilët merren me fotografi dhe multimedia, të aranzhojnë përmes rrjetit Facebook, takim me Ribasin, për të të dielën me 7 korrik dhe të hënën me 8 korrik.