Para disa viteve të gjithë i thërrisnim familjarët nga një dhomë në tjetrën në rast të kërkesave të ndryshme.

Mirëpo, në kohën kur teknologjia ka avansuar dhe të gjithë kemi telefona të mençur, ky komunikim është thjeshtësuar.

Por, gjithçka bëhet edhe më e lehtë me një organizim modern të banesës, si i ka hije në Evropë.

Kjo është e mundur në Linda Premium Residence, që është kompleksi më i madh me standardet më të larta të ndërtimit në Prishtinë.

Banesat në Linda Premium Residence janë Tip Funksional.

Një prej tyre është banesa në Objektii A që është duke u jetësuar, Tipi B5 me 84.44 metra në katrorë.

Ky tip i banesës ka “parahyrje, koridor, qëndrim ditor, kuzhinë/tyrezari, dy dhoma gjumi, banjo, toalet, depo dhe teracë.

Lehtësoja jetën vetes dhe familjes, duke u bërë me banesë në Linda Premium Residence, e që vjen me mundësi ideale të financimit afatgjatë.

Kontakto për më shumë në:
080077770 (pa pagesë) dhe +38649777127, +38349318676
info@altradecenter.com
altradecenter.com

/Telegrafi/

Artikull i Sponsoruar