Fotografja Valeria Luongo, ka analizuar jetën intime dhe shpirtërore të murgeshave të rendit kishtar të Zemrave të Shenjta të Krishtit dhe Marisë.

Roma është qytet ku nuk është rastësi të shihen shpesh murgeshat.

“Janë pamje të peizazhit”, thotë Luongo, e cila duke mos qenë shumë fetare, u intrigua edhe më shumë me jetën e tyre.

Duke qenë të afërta me njëra-tjetrën dhe misionit që i dedikohen, për fotografen nuk ishte e lehtë të kapte momentet e vetëm një murgeshe.

“Ato e dinë se nuk janë vetëm”, thotë ajo.

Me punën e Luongos mund të njiheni përmes videos së përgatitur nga Elisabetta Abrami. /Telegrafi/