Ky film dokumentar është realizuar më herët por do të riprezantohet edhe për publikun e PriFest.

Filmi dokumentar “La Boheme”, është realizuar nga Gent Jetullahu dhe Valdrin Fetahu, dokumentar ky që pasqyron jetën dhe veprën e aktorit Faruk Begolli.

Intervistat janë të realizuara nga Asliha Begolli, Ekrem Kryeziu, Luan Daka, Arbresha Grabovci, Kumrie Hoxha, Naser Rafuna, Fatmir Spahiu, Armond Morina, Jeton Neziraj, Melihate Qena, Burbuqe Berisha…, këta tregojnë për jetën dhe punën e Farukut nga këndvështrimi i tyre.

Filmi do të shfaqet në ora 17:00 në amfiteatrin e ASK.