Damat e famshme e kanë këtë problem

Kohë më parë, Jennifer Garner (48) në kostumin njëpjesësh të banjës me krenari ka treguar të metat e veta.

Aktorja e Hollywoodit duket shkëlqyeshëm në decenien e pestë dhe me vetëbesim tregon edhe celulitin në këmbë.

Disa herë Jennifer ka porositur femrat që të mos ndihen më pak të bukura për shkak të asaj dukurie të parëndësishme siç është celuliti, transmeton Telegrafi.

“Fare nuk më pengon. Kam celulit, por jo edhe aq shumë. Po të kisha ditur më herët për këtë truk, kurrë nuk do ta kisha pasur.

Qëndrimi ulur me këmbë të kryqëzuara më shumë se gjysmë ore është keq për shpinën, bllokon qarkullimin e gjakut dhe krijon celulit, dama të dashura.

Ju betohem, sapo të pushoni ta bëni këtë, do të keni shumë më pak”, ka thënë Jennier për Elle.

“Më së shumti te qëndrimi ulur është që shpesh të ndryshoni pozitën e trupit, sepse në atë mënyrë nuk do të bllokoni qarkullimin e gjakut dhe këmbët, ndërsa edhe vithet do të duken gjithmonë më mirë.

Kurrfarë masazhi, ushqimi dhe ushtrimi nuk do t’ju ndihmojë, nëse qëndroni ulur me këmbë të kryqëzuara.

Pra, mos e bëni këtë”, ka përfunduar ajo. /Telegrafi/