LAJMI I FUNDIT:

Ja pse Kontura Profiles bën linjën më të sigurt të prodhimit – bashkëpunimi me një ndër prodhuesit më të njohur italian

Ja pse Kontura Profiles bën linjën më të sigurt të prodhimit – bashkëpunimi me një ndër prodhuesit më të njohur italian

Çdo herë të përkushtuar për të përmbushur vizionin e tyre për të ofruar më të mirën në treg, por gjithashtu duke i’u përgjigjur çdo kërkese të klientëve, Kontura Profiles është kompani që po bën diferencë në industrinë e dyerve dhe dritareve.

Puna perfekte e tyre vihet re në detaje e teknologjia e avancuar që ata përdorni ju ndihmonë që të gjitha punimet të rezultojnë me format më të mira.

Kjo tregon shumë për faktin se puna e tyre nuk është thjeshtë një punë, por pasion për atë çfarë krijojnë.

Suksesi i tyre vihet re jo vetëm tek produktet e tyre por edhe tek bashkëpunimi me partnerët e ndryshëm, një ndër ta edhe prodhuesi i njohur italian WPR TAKA.

Kush janë WPR TAKA?

WPR TAKA është e vetmja kompani në mbarë botën që kombinon dizajnin dhe performancën e makinerive të mbështjelljes së profilit me teknologjinë më të fundit të ngjitjes me cilësi të lartë, duke na dhënë njohuri të pakrahasueshme për aplikimin e të gjithë procesit të petëzimit.

Bashkëpunim në mes Kontura Profiles dhe WPR TAKA

Kontura Profiles e shfrytëzon linjën e prodhimit që është e siguruar nga ky prodhues i njohur italian, që e kishte  prezantuar dizajnin e parë të një makinerie të profilive me konfigurim automatik.

Që nga protipi, teknologjia ka evoluar vazhdimisht bazuar në reagimet dhe nevojat gjithnjë e më kërkuese të klientëve të saj.

Makinat automatike ofrojnë një kalim të shpejtë nga një formë e profilit në tjetrën.

Makineritë mundësojnë prodhime të shkurtra për gjeometri të veçanta, ngjyra të veçanta ose dërgesa urgjente, duke i ofruar klientit dorëzim të shpejtë por gjithashtu edhe shërbim fantastik.

Kontura Profiles – diferencë në kërkesa, shërbim dhe ofrim të produkteve më të mira!

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Nr.tel: 043 543 999

E-mail: info@kontura.com

Facebook: Kontura Profiles

Në trend Ekonomi

Më shumë
Nëse po kërkoni ujë të shëndetshëm - provojeni ujin Alkaline

Nëse po kërkoni ujë të shëndetshëm - provojeni ujin Alkaline

Active+ Alkaline Water
Suksesi i jashtëzakonshëm i rTrust - mbi 4000 nënshkrime elektronike në më pak se një muaj

Suksesi i jashtëzakonshëm i rTrust - mbi 4000 nënshkrime elektronike në më pak se një muaj

Ekonomi
Prishtina Mall përgatitet për hapjen e Zara, Bershka, Pull&Bear dhe Stradivarius

Prishtina Mall përgatitet për hapjen e Zara, Bershka, Pull&Bear dhe Stradivarius

Prishtina Mall
Egjipti ia kthen shpinën Rusisë, blen grurë nga Franca dhe Bullgaria

Egjipti ia kthen shpinën Rusisë, blen grurë nga Franca dhe Bullgaria

Botë
Prodhimi i Brendshëm Bruto i Kosovës arrin në rreth 9 miliardë euro, për kokë banori është mbi 5 mijë euro

Prodhimi i Brendshëm Bruto i Kosovës arrin në rreth 9 miliardë euro, për kokë banori është mbi 5 mijë euro

Ekonomi
Rrugët magjistrale për në Gjilan në gjendje të rëndë infrastrukturore

Rrugët magjistrale për në Gjilan në gjendje të rëndë infrastrukturore

Ekonomi
Kalo në kategori