Smartfonët po bëhen gjithnjë e më të shpejtë, derisa ndryshimet në kamera dhe bateri janë graduale.

Mbushja e baterisë së telefonave, po bëhet gjithnjë e më e avancuar, meqë shfrytëzuesit e telefonave duan që kur të nisin t’i lajnë dhëmbët ta aktivizojnë dhe bateria të jetë tërësisht gati, sapo të kenë përfunduar, transmeton Telegrafi.

Prodhuesi kinez Oppo, u bë krye lajm në fillimin e muajit të kaluar, kur bëri të ditur se brenda 30 minutash, bateria e Reno Ace mund të mbushet 100 për qind.

Oppo Reno Ace mund të mbushë baterinë nga zero deri në 100 për qind, brenda vetëm 30 minutave Oppo Reno Ace mund të mbushë baterinë nga zero deri në 100 për qind, brenda vetëm 30 minutave

Derisa pretendimet e kompanisë nuk dukeshin të besueshme, në pamjet që janë shpërndarë së fundi, del se mënyra e mbushjes së baterisë, është edhe më e fuqishme.

Në video shihet një Oppo Reno Ace i fikur me zero bateri, ndërsa kur fillon të mbushet, për dhjetë minuta, është mbushur 50 për qind e baterisë. Brenda vetëm 29 minutave e 33 sekondave, bateria e këtij smartfoni është mbushur në tërësi.

Ky kapacitet i Oppo Reno Ace, vjen nga bateria me 4,000mAh, që thuhet se mund të zgjatë tërë ditën, duke mundësuar përfundimin e të gjitha obligimeve. /Telegrafi/