Për pesë ditët e ardhshme, IPKO dhe Digitalb, sjellin super ofertën për Fitër Bajram, Super Duo Family HD për vetëm 15 euro në muaj dhe Super Duo Premium HD për vetëm 18 euro në muaj.

Këto pako, përveç që ofrojnë filmat, dokumentaret dhe emisionet televizive më të mira shqiptare, IPKO dhe DigitAlb sjellin edhe përmbajtjen më të mirë sportive, përfshirë ligat më të shikuara në vend, siç janë Premier Liga, Serie A dhe La Liga.

Qoftë për argëtim, sport, lajme, muzikë, filma apo dokumentare, klientët e pakos Super DUO Familjare dhe Super DUO HD mund të përjetojnë eksperiencën më të mirë televizive, edhe përmes shërbimit TViM, VOD dhe Catch up TV.

IPKO Telecommunications L.L.C është operatori më i qëndrueshëm në Kosovë dhe është e njohur për ofrimin e përmbajtjes më të pasur televizive, kualitetin më të mirë të shërbimeve dhe kujdesin ndaj konsumatorëve.

Artikull i sponsorizuar