Si mendoni ju? A është zgjidhje të merrni një dyshek të çfarëdoshëm, prej atyre të cilëve tashmë janë në treg, pa asnjë garancion afatgjatë, apo ja vlen të BLENI dyshekun me të mirë në treg me plot 15 vite garancion, i cili do të ju ofrojë rehati e mbështetje gjatë tërë jetës.

Dyshekët janë investim afatgjatë, prandaj duhet të perkujdesni të përzgjedhni të duhurin. Para çdo investimi në dyshek, keni parasysh disa gjëra:

• Çfarë materiale ka dysheku?
• Çfarë teknologjie dhe KU është prodhuar?
• A ka dysheku garancion dhe sa vite?
• A është çmimi i përballueshëm?
• A ja vlen të blej dyshek i cili nuk është i testuar, nuk është i besueshëm?
• A ka sisteme të ajrosjes të cilat më mbrojnë nga djerësitja dhe mikrobet që krijohen nga djersa dhe lagështia?
• A zgjohem plot energji dhe a’ më ofron rehatinë dhe mbështetjen e duhur?

Tradita shumëvjeqare, ekspertiza dhe testimet kanë bërë që secili version i ri i dyshekëve Dormeo të ju sjell përfitime të reja dhe risi. Portofolio e gjerë e dyshekëve DORMEO plotëson nevojat e ndryshme të secilit individ.

15 vite garancion, garantojnë që dyshekët Dormeo janë SUPER kualitativ. Me materialet më të shëndetshme dhe më cilësore, ju ofrojnë rehatinë, mbështetjen, ajrosjen dhe ergonominë për të cilat trupi juaj ka aq shumë nevoj.

Me miliona konsumatorë të kënaqur në tërë botën, tashmë e kanë dëshmuar se dyshekët Dormeo janë më të besueshmit në tregun kosovar. Siguria dhe lehtësia në blerje kanë treguar që Dormeo shpalos gjithmonë oferta reale – të cilat janë ekskluzive dhe të përballueshme për të gjithë.

SOT, ju e keni mundësinë të përfitoni nga zbritja ekskluzive prej 20% në të gjitha llojet e dyshekëve duke klikuar KËTU ose duke telefonuar në numrin pa pagesë 0800 100 90. Gjithashtu, ju e keni mundësinë të bleni dyshekun më të besueshëm në vend, me 24 këste, duke filluar prej vetëm 6€ në muaj. Të gjithë e meritojmë të bëjmë gjumë të shëndetshëm, prandaj bëj investimin jetësor SOT.

artikull i sponsorizuar