LAJMI I FUNDIT:

Inspirim nga Italia – dyer dhe dritare cilësore nga Kontura Profiles

Inspirim nga Italia – dyer dhe dritare cilësore nga Kontura Profiles

Kontura Profiles është një kompani e re në Kosovë që prodhon profile të dyerve dhe dritareve 70 mm dhe 85 mm. Pronarët e Kontura Profiles e morën idenë e kompanisë gjatë një vizite në Itali, ku panë linjat e prodhimit të këtyre dyerve dhe dritareve. Pas studimit të tregut për rreth një vit e gjysmë, ata vendosën të fillojnë me prodhimin e tyre. 

Kjo kompani është prodhuesi i parë i profileve të dyerve dhe dritareve 70mm dhe 85mm në Kosovë. Deri vonë, të gjitha dyert dhe dritaret e kësaj madhësie ishin të importuara – kurse sot një pjesë e tregut mbulohet nga Kontura Profiles. 

Produktet e kompanisë janë bërë me materiale të cilësisë më të lartë dhe janë të mbështetura nga një garanci. Kontura Profiles ofron gjithashtu një sërë shërbimesh, duke përfshirë instalimin, mirëmbajtjen dhe riparimin. 

Çka duhet të dini për dyert dhe dritaret e Kontura Profiles? 

Efikasiteti i energjisë Dyert dhe dritaret e Kontura Profiles janë efikase në energji, gjë që mund t’ju kursejë para në faturat tuaja të energjisë. 

Qëndrueshmëri Dyert dhe dritaret e Kontura Profiles janë të qëndrueshme dhe mund t’i rezistojnë elementeve të jashtme shumë gjatë. 

Reduktimi i zhurmës – Dyert dhe dritaret e Kontura Profiles mund të ndihmojnë në reduktimin e zhurmës nga jashtë, duke krijuar një mjedis më të qetë dhe të qetë brenda shtëpisë ose biznesit tuaj. 

Estetika – Dyert dhe dritaret e Kontura Profiles janë të disponueshme në një shumëllojshmëri stilesh dhe ngjyrash për të plotësuar çdo dekor. 

Pse të zgjidhni Kontura Profiles? 

Kur zgjidhni Kontura Profiles, mund të jeni të sigurt se po merrni dyert dhe dritaret me cilësi më të lartë në dispozicion. Kontura Profiles është e përkushtuar t’u ofrojë klientëve të saj produktet dhe shërbimet më të mira të mundshme. 

Nëse jeni duke kërkuar për dyer dhe dritare të reja për shtëpinë ose biznesin tuaj, sigurohuni që të kontaktoni Kontura Profiles. Stafi me përvojë dhe njohuri të kompanisë mund t’ju ndihmojë të zgjidhni produktet e duhura për nevojat dhe buxhetin tuaj. 

Mos prisni më gjatë – blini dyert dhe dritaret më të mira në treg!

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Nr.tel: 043 543 999

E-mail: info@kontura.com

Facebook: Kontura Profiles