Këto janë fotot bardhë e zi nga anembanë botës që kanë fituar çmime në “2017 Black and White Photography Awards”.

“MonoVisions Photography Awards” pranon foto nga amatorë dhe profesionistë, duke dhënë çdo vit çmime për imazhet bardhë e zi më të bukura.

Çmimet jepen në 12 kategori dhe fituesit marrin nga 5 mijë dollarë secili, transmeton tch. Juria përbëhet nga një panel fotografësh dhe kritikësh.

Shikoni të gjithë fituesit më poshtë:

Foto e një elefanti nga seti “The Mara”

Fotoja fituese e kategorisë “Njerëz”

Fotoja fituese e çmimit të madh: Markata e peshkut në Afrikë

Fotoja fituese në kategorinë “Udhëtime”

Fotoja fituese në kategorinë “Peizazhe”

Fotoja fituese në kategorinë “Nudo”

“The Mara”, seti fotografik më i mirë i vitit

Fotoja fituese në kategorinë “Fotoreporter”

Fotoja fituese në kategorinë “Arkitekturë”

Fotoja fituese në kategorinë “Abstrakt”

Foto fituese në kategorinë “Rrugë”

Fotoja fituese në kategorinë “Portret”