Nëse dëshironi një iftar ndryshe, por nuk dëshironi të pritni që ushqimi juaj t’ju servohet dhe dëshironi shërbim shembullor me çmim shumë të lirë, atëherë ju sugjerojmë të zgjedhni rrjetin e restauranteve Pomo.

Për muajin e shenjtë të Ramazanit, Pomo ofron iftar të shijshëm, të shëndetshëm dhe që ju ngop për vetëm 3.99€ për person. Në Pomo do të gjeni një ambient të veçantë, mikpritës dhe të përkryer për një iftar të paharruar me miq dhe familje.

Pomo ofron ushqime të shijshme të përgatitura me shumë kujdes dhe dashuri nga kuzhinierë të trajnuar prej ekspertëve të gatimit dhe stafi ofron shërbime të nivelit më të lartë. Klientët gjithmonë ndahen të kënaqur me eksperiencën e tyre në Pomo, duke nisur nga cilësia e ushqimit deri te shërbimet që marrin aty.

Oferta speciale për muajin e Ramazanit nga Pomo përfshin një shishe ujë Jana dhe hurme ose llokumë për të filluar iftarin, siç është filluar tradicionalisht. Më pas, ju servohet supë shtëpie e shijshme, sallatë me perime të freskëta, bukë dhe pjata kryesore. Për pjatë kryesore, ju mund të zgjedhni vetë që t’ju servohet një nga shumë prej ushqimeve të përgatitura nga stafi i Pomo-së, si: file pule, qofte, lazanja, oriz integral, pilaf, pulë curry, pulë chilli, gordon blue, e shumë ushqime tjera të shijshme. Në fund ju servohet ëmbëlsira, ju vetëm duhet të zgjedhni të preferuarën tuaj për të përfunduar kështu një iftar të shijshëm e me plotë vlera ushqyese.

Prandaj, mblidhni miqtë dhe familjen të shijoni një iftar ndryshe në Pomo. Kjo është një ofertë që nuk bën t’ju ikë – ushqim cilësor, shërbime shembullore dhe çmim fantastik. Stafi i Pomo-së ju mirëpret t’i vizitoni gjatë muajit të Ramazanit dhe ju dëshiron agjërim të lehtë. /Telegrafi/

Artikull i sponsoruar