Çka është Hummus?

Është një krem i përhapur, në formë pureje dhe nga përbërës tjerë të shëndetshëm që është bërë shumë i famshëm në mbarë botën gjatë këtyre dy dekadave të fundit.

Hummus është krejtësisht Natyral, Vegan, Pa Gluten dhe Pa Ndërhyrje Gjenetike (GMO Free).

Përbërësit kryesorë të tij janë: Qiqra, Vaj Ulliri, Hudhra, Lëng Limoni, Kripë Deti dhe Tahini.

Hummus nga NOA është i vetmi produkt origjinal, i kontrolluar, me përbërës të vërtetë, me efekte vetëm pozitive për shëndetin tuaj.

Një shtesë perfekte jashtëzakonisht e shijshme me shumë fibra. Provoje!

MBRON SHËNDETIN E ZEMRËS – studimet sugjerojnë se dietat e pasura me vaj ulliri ekstra të virgjër, e që është njëri prej përbërsëve kryesor në hummus, ndihmon në parandalimin e sëmundjeve kardiovaskulare në disa mënyra. Konsumi i rregullt i vaj ulliri i cilësisë më të lartë është i lidhur me përmirësimin e nivelit të presionit të gjakut, metabolizmit të glukozës, dhe uljen e kolesterolit të dëmshëm.

Që të dy vaj ulliri dhe farat susam poashtu kanë dëshmuar të jenë ndihmues në reduktimin e inflamacionit dhe të ju japin antioksidant të rëndësishëm, që të dy luajnë një rol në ruajtjen e shëndetit të zemrës duke e mbrojtur strukturën e arterieve dhe mureve të qelizave të shëndetshme. Së fundmi, dietat e pasura me fasule kanë dëshmuar të ndihmojnë në mbrojtjen e shëndetit të zemrës pjesërisht për shkak të rezultatit të tyre të ulët në indeksin e glycemisë.

artikull i sponsorizuar