Huawei do të prezantojë serinë P50 më 29 korrik dhe tani ka lëshuar një foto të realizuar me kamerën e këtij telefoni celular.

Deri më tani, ne kemi parë disa ngacmime dhe ndërsa afrohet prezantimi, një foto e realizuar me smartphonen e ardhshëm Huawei P50 Pro ka mbërritur.

Fotoja u publikua në llogarinë e Huaweit në rrjetin social Weibo dhe tregon dy shpata, raporton gsmarena.

Sigurisht, fotografia është e ngjeshur kur ngarkohet në Weibo, kështu që numri i pikseleve nuk thotë asgjë.

Akoma, ngjyrat duken të shkëlqyera dhe objektet që lëvizin shpejt nuk janë të paqarta.

Ne do të mësojmë më shumë rreth kamerave dhe pajisjes më 29 korrik gjatë prezantimit zyrtar. /Telegrafi/