0Shares

Ministri i Finacave, Avdullah Hoti ka prezantuar të arriturat për vitin 2016.

Përmes një videoje në Facebook, ministri ka pasqyruar arritjet e ministrisë që ai drejton.

Në video si suksese janë të paraqitura: buxheti me mbi dy miliardë euro, rritja ekonomike me 4%, 172 milionë euro të marra nga FMN, 1 miliardë e 51 milionë eurot e siguruara nga Doganat, 216 milionë euro borgje të falura, pakoja fiskale, 286 milionët e siguruar nga ATK-ja, dhe të arritura tjera./Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)