Hotel Dukagjini është shpërblyer me çmimin ‘Best Business Tourism’ në garën Annual Balkan Awards for Tourism 2022 që u mbajt këtë vit në Sofia të Bullgarisë.

Nga Hotel Dukagjini thonë se kjo garë do t’ju jap një perspektivë të re në turizëm dhe biznes.

“Falë punës së palodhshme dhe përkushtimit në çdo detaj Hotel Dukagjini mori çmimin ‘Best Business Tourism’ në garën Annual Balkan Aëards for Tourism 2022 që mbahet këtë vit në Sofia të Bullgarisë.

Me pjesëmarrës nga i gjithë Ballkani dhe shtrirje në mbi 50 media evropiane, ky kontest dëshmon standardin e hotelierisë që e mban vetë Dukagjini. Gara në eventin e organizuar nga organizatorët e Çmimit Kombëtar për Arritje të Rëndësishme në Biznes – agjencia e komunikimit publik VIP Communication Ltd do t’i jap Hotel Dukagjinit një perspektivë të re në turizëm dhe biznes, stil të menaxhmentit dhe analiza krahasuese me konkurrentët në rajon, gjë kjo që do të na shtyj përtej limiteve tona për një punë sa më të mirë dhe efikase në vitet në vazhdim”, thuhet në njoftim./Telegrafi/

Reklama
Reklama