Kur të shihni mënyrën e hekurosjes mund t’jua lehtësojë jetën – do të blini edhe një

Nëse përdorni hekurin vetëm për hekurosje rrobash, këto truqe do t’ju tregojnë se sa gaboni, transmeton Telegrafi.

Nga bërja e sandviçit të ngrohtë deri te zgjidhja e vrimave në tepih, hekuri pothuajse ka edhe funksione të tjera të shumta, të cilat mund t’jua lehtësojnë jetën.

Shikojeni këtë video dhe më kurrë nuk do ta përdorni hekurin në të njëjtën mënyrë:

5 hot ironing hacks

Easy hot ironing hacks that'll be handy all around your house.👌💡bit.ly/2qmINCq

Publiée par Bright Side sur Dimanche 30 avril 2017

/Telegrafi/