Hatixhe Muratova – personazhi kryesor i filmit dokumentar “Honeyland”, që u nominua në dy kategori për çmimin Oskar, ka folur për jetën që e dëshiron, pas suksesit që e arriti me filmin.

Ajo tha se tani dëshiron të pushojë dhe të jetë më e qetë, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Qeveria e Maqedonisë do ta shpërblejë me tre milionë denarë ekipin e “Honeyland” Qeveria e Maqedonisë do ta shpërblejë me tre milionë denarë ekipin e “Honeyland”

“Dëshiroj të më lënë të qetë me intervista. Tani kam punë me bletët. Kam kaluar shumë mirë këtu. Më shumë më ka pëlqyer oqeani. Nesër do të kthehemi. Por dua të më lënë pak të qetë”, tha Hatixhja.

Ndryshe, filmi “Honeyland” u nomuniua në kategorinë e filmit dokumentar më të mirë dhe në kategorinë e filmit më të mirë të huaj, por nuk arriti të fitojë./Telegrafi/