0Shares

Sirenat që shfaqen në hartën e lashtë, duket sikur mbajnë në duar nga një ‘pjatë fluturuese’, sikur ato me të cilat i përshkruajnë jashtëtokësorët.

Punimi është bërë më 1572, nga hartografi spanjoll Diego Gutierrez dhe artisti Hieronymus Cock, transmeton Telegrafi.

Konsiderohet si ekzemplari më i madh i ‘hartës së murit’ që e tregon Amerikën, ku për herë të parë përdoret termi ‘Kaliforni’.

Sirenat me ‘pjatat fluturuese’ në duar

“Përshkrimi më i ri dhe i detajuar i Amerikës, apo pjesës së katërt të botës”, është titulluar ky punim, ku shihen kanibalët teksa i pjekin njerëzit për së gjalli.

Së fundmi, po konsiderohet se ka edhe dy sirena që mbajnë objektet fluturuese, duke ngjallur teori konspirative nga ata që merren me aktivitete jashtëtokësore.

Harta e lashtë, poshtë së cilës shfaqet edhe skena misterioze

Në anën tjetër, nuk ka pasur asnjë shpjegim nga njohësit se çfarë mund të kenë ato në duar, duke e bërë rastin edhe më misterioz. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)