Shtetasit e Brazilit e humbin virgjërinë në moshën më të hershme (17.3 vjet), sipas një anketimi i cili i kishte hulumtuar 37 shtete të ndryshme përgjatë botës.

Sipas këtyre hulumtimeve, shtetet në Azinë Jug-Lindore dhe Oqeani janë më të prirë ta kenë më vonë përvojën e parë seksuale, ndërkaq shtetet në Amerikën Jugore i kanë më herët përvojat e para seksuale.

Kolumbia është shteti i dytë ku njerëzit e humbin në moshë të hershme virgjërinë, ndjekur pas nga Australia dhe Zelanda e Re.

Nga shtetet e anketuara, në Malajzi njerëzit e humbin më së voni virgjërinë, në një moshë mesatare 23.7 vjet.

Sidoqoftë, kjo është lista e plotë e shteteve të cilat e humbin virgjërinë në moshë të hershme.  /Telegrafi/