“Veprimi” hakmarrës i lagjes për shkak të parkimit të pahijshëm na vjen nga Mali i Zi.

Një shofer i caktuar i një veture BMW sigurisht që do të mendojë dy herë kur të parkohet në një mënyrë të ngjashme në të ardhmen.

Meqenëse nuk e kishte menduar këtë herë, ai parkoi BMW -në e tij pranë kontejnerëve të plehrave që fqinjët nuk mund t’i afroheshin për të hedhur mbeturinat.

Për shkak të kësaj, ata vendosën të hakmerren dhe të hedhin mbeturinat në veturën e tij, dhe gjithçka përfundoi në faqen “Instagram” “Podgorica Time Machine”. /Telegrafi/