Një grua kishte shkarravitur diçka për të cilën thuhet se shkruante “është e vërtetë” në një mesazh të trishtuar, pasi ajo “vdiq” për 27 minuta dhe pretendon se ka parë parajsën.

Sipas DailyStar, përcjell Telegrafi, shkrimi i shkruar në fillim duket të jetë në një gjuhë tjetër, por në një inspektim më të afërt zbulohet se mund të jetë shkruar: “Është e vërtetë”.

Madie Johnson kishte tatuazh në dore si një kujtim për tezen e saj Tina Hines, e cila “vdiq” për 27 minuta para se të ringjallej dhe të kthehej në jetë.

Halla e saj Tina, një nënë e katër fëmijëve, u “ringjall” gjashtë herë, katër herë nga burri i saj dhe dy herë të tjera në spital.

Madie, nga Kalifornia, SHBA, ka postuar imazhin e tezes së saj në faqen e saj të Instagram.

Ajo ka shkruar: “Pak më shumë se një vit më parë tezja ime Tina, një nga njerëzit më të mahnitshëm, të zgjuar dhe të shëndetshëm që unë njihihja, kishte një arrest kardiak dhe sipas mjekëve kishte vdekur dhe u rikthye në jetë katër herë nga xhaxhai im Brian dhe ekipi i Ndihmës së Shpejtë para se të mbërrijnë në spital”.

“Ajo u vendos në një defibrilator dhe pasi u zgjua mrekullisht, gjëja e parë që bëri, pasi nuk mund të fliste, sepse ishte intubuar, kërkoi një stilolaps dhe në ditarin e kushërinjve të mi shkroi ‘Është e vërtetë‘”.

“Njerëzit në dhomë pyetën ‘çfarë është e vërtetë?’ dhe ajo u përgjigj duke treguar kah qielli me lot në sytë e saj”.

“Ajo më ka dhënë një ndjeshmëri për një shpresë të përjetshme që nuk është shumë larg. Të dua [Tina Hines]”. /Telegrafi/