LAJMI I FUNDIT:

Gorenje Departament Store me pikë të re në Shtime dhe zbritje në shumë produkte

Me një gamë të gjerë produktesh të cilat lehtësojnë punën tuaj në përditshmëri, Gorenje Departament Store, po vazhdon me hapjen e pikave të reja nëpër qytete të ndryshme në Kosovë.

Sot u hapë edhe qendra më e re në Shtime, më saktësisht në rrugën Komandant Kumanova, Nr.347.

Përveç produkteve të ndryshme e me kualitet të lartë, me rastin e hapjes së kësaj pike të re ju do të keni mundësi të përfitoni edhe nga zbritja që Gorenje Departament Store po ofron.

Prej pajisjeve elektrike deri tek ato shtëpiake dhe për kopsht, të gjitha do t’i gjeni me çmime fantastike dhe që ju konvenojnë.

Gorenje Department Store ofron një gamë të gjerë të produkteve nga brendet:

GORENJE – Teknik e bardhë,

HISENSE – TV,

Poland Mobilje – Mobilje & Aksesor Mobilje,

goBAU – vegla pune,

GOGO Kids & Toys – Artikuj për fëmijë,

goFit – Artikuj për fitness,

goSmart – Elektronik,

goCasa – Artikuj për shtëpi

Vendi: Shtime

Adresa: Komandant Kumanova, Nr.347

Ju mirëpresim,

Gorenje Department Store

Artikull i sponzorizuar