Gordon Ramsay njëri ndër gjellëbërësit më të famshëm në botë, ka humbur madje 25 kilogramë dhe tani duket për mrekulli

Ai është 52 vjeç, i ka katër fëmijë dhe posedon disa restorante në Britaninë e Madhe. Është i njohur për temperamentin e tij dhe se si sillet në televizion, transmeton Telegrafi.

Reklama

Në disa muaj të fundit fansat e tij të shumtë kanë vërejtur që ka filluar të dobësohet. Në të vërtetë, ai ka humbur madje 25 kilogramë.

Magjistari i kulinarisë më në fund ka vendosur ta ndajë sekretin e vet të dobësimit.

– Tani po ndihem shumë mirë dhe po ha pesë herë në ditë. Fjala është për racionet e vogla të cilat janë në kundërshtim të plotë me kafjallin, drekën dhe darkën e pasur – ka thënë Ramsay në një emision.

Reklama
Reklama

Fillon ditën me porcion të vogël qulli dhe vazhdon me porcione të vogla.

– Kurrë nuk do të ulen të drekoj, kështu do të veproj edhe me darkën – ka shkruar në Reddit.

Ka shtuar edhe se për të nuk ka gjë më keq se nga ajo darka në orën 17:30 dhe që ajo patjetër duhet të zihet gjatë tri orëve, sepse ajo është puna e tij.

Ka vendosur të hajë në këmbë racione të vogla pesë herë në ditë.

Ka pranuar që bashkëshortja Tana e ka inspiruar që të dobësohet.

– Tana nuk ishte e impresionuar me dukjen time, sepse i kam pasur më shumë se 100 kilogramë. Kam shikuar fotografinë tonë të përbashkët dhe fillova të mendoja se si një grua e bukur mund të qëndrojë pranë një njeriu të këtillë – është i sinqertë si edhe gjithmonë Ramsay.

Reklama
Reklama

Kur ia filloi, në rend të parë, i eliminoi produktet e qumështit nga ushqimi dhe i zëvendësoi me qumësht bajameje. Pos kësaj, ka pirë shumë ujë para çdo racioni, në mënyrë që të ndihej i ngopur.

Kjo ishte zgjidhja përfundimtare, sepse tani duket shkëlqyeshëm! /Telegrafi/