Golden Eagle, pija energjike më e shitur në Ballkan si dhe lëngjet Relax, të cilat eksportohen në mbi 30 shtete të botes, tani mund t’i gjeni edhe në tregun e shtetit francez.

Kompania Frutex ka arritur marrëveshje me kompaninë Sasu Polat nga Lyoni, që të jete distrubitor i brendeve të saj, për këtë shtet.

Kualiteti dhe cilësia sipas standardeve ndërkombëtare, ka bërë që pija energjike Golden Eagle dhe lëngjet Relax të jetë një konkurrent i fortë në tregun ndërkombëtar, dhe qëllimi i saj është që të rrit eksportin edhe në shumë vende të tjera të botës.

Këto brende tani mund ti gjeni në katër kontinente të botës: Evropë, Afrikë, Azi e deri në Amerikë. /Telegrafi/