Kompania Frutex nga Suhareka nisi sot një kontingjent për Jordani me pije energjike Golden Eagle dhe lëngje Relax

Edhe përkundër konkurrencës shumë të fuqishme në tregun ndërkombëtar kjo kompania çdo ditë e më shumë po fuqizon prezencën e saj me këto produkte.

Jordania është vendi i 27 ku Golden Eagle dhe Relax do të jetë prezentë në marketet e këtyre vendeve. /Telegrafi/