LAJMI I FUNDIT:

GNTC Group prezanton platformën më të re digjitale për blerje online, 75-mall

GNTC Group prezanton platformën më të re digjitale për blerje online, 75-mall

Suksesi shumëvjeçar në sektorin e shitjes me pakicë dhe shumicë me dyqanet Gorenje Department Store na ka motivuar për zhvillimin e platformës më të re digjitale të shitjes online duke ndjekur trendin botëror me teknologjinë e fundit në sektorin e shitjes dhe shërbimit online.

Platforma më e re dhe më atraktive www.75-mall.com vjen me shumë risi për tregun kosovar, duke filluar nga ofertat fantastike deri tek mundësitë e pagesës online me këste, me 0% interes.

Shumëllojshmëria e artikujve që ofrohen në 75 Mall variojnë prej artikujve për fëmijë si lodra, karrige për veturë, karroca, gjithashtu artikuj dhe aksesorë të ndryshëm për shtëpi.

Si gjithmonë në dispozicion do të jenë artikujt nga brendi GORENJE, të cilët janë prezent në çdo shtëpi dhe në çdo ambient shtëpiak në të gjithë Kosovën, Ballkanin dhe Evropën.

Blerja në platformën digjitale www.75-mall.com ju kursen kohën tuaj dhe mund të bëni përzgjedhje të artikujve më shpejtë dhe më lehtë, gjithashtu mundësitë e pagesës lejojnë që ju të bëni pagesën sipas dëshirës tuaj.

Mundësitë e pagesës janë: pagesa gjatë dorëzimit të artikullit, pagesa me transfer bankar, pagesa me kredit kartelë dhe për herë të parë pagesa online me Starcard me këste me 0% interes e cila mundësohet nga TEB Banka dhe GNTC Group sh.a.

75-mall ofron gjithashtu mbështetje gjatë blerjes dhe mbështetje pas blerjes. Nëse hasni në probleme teknike gjatë blerjes, shërbimi për klient është gjithmonë në gatishmëri dhe mund të ju asistoj në blerje. Blerjet në www.75-mall.com janë 100% të sigurta dhe verifikohen/konfirmohen menjëherë pas marrjes së porosisë. Dërgesat vijnë brenda 48 orëve në tërë territorin e Kosovës deri para derës së shtëpisë tuaj.

artikull i sponsorizuar

Artikull i sponzorizuar