Gmail është goditur nga një ndërprerje që prek përdoruesit anembanë botës, me njoftime të ndërprerjeve që përmbytin mediat sociale për t’u ankuar për problemet me dërgesat e postës elektronike.

Disa përdorues po raportojnë gjithashtu probleme me Google Drive, duke përfshirë performancën e dobët dhe disa lloje të dokumenteve që nuk hapen.

Sipas një mesazhi të postuar në GSuite të Google në orën 13:53 ET, të dy Gmail dhe Google Drive përjetojnë atë që e përshkruajnë si “ndërprerje të shërbimit”.

“Ne po hetojmë raportet për një problem me Gmail”, deklaroi mesazhi.

“Ne do të ofrojmë më shumë informacion së shpejti. Përdoruesit e prekur janë në gjendje të hyjnë në Gmail, por po shohin mesazhe të gabueshme dhe sjellje të tjera të papritura”. /Telegrafi/